DCA | DCA-ICT
15519
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15519,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

DCA-ICT

Innovaties in websites, apps en rekentools

ICT’ers die de agrarische taal spreken

DCA-ICT is binnen DCA MultiMedia de specialist voor agrarisch Nederland in het ontwikkelen van websites, apps en rekentools.

Als technische kracht achter Boerenbusiness.nl en de rekentools van DCA weet het ICT-team als geen ander hoe u zichzelf als bedrijf opvallend online en mobiel kunt presenteren voor uw agrarische doelgroep.

Niet alleen spreken wij de agrarische taal, maar ook kunnen wij waar nodig rekenen op de rijke agrarische knowhow binnen de DCA Groep.

Daardoor is DCA ICT voor bedrijven in de agribusiness de ideale partner in online solutions.

WEBDEVELOPMENT

Als bouwers van Boerenbusiness.nl, de grootste agrarische website van Nederland, delen wij graag onze kennis met u. Hoeveel activiteiten uw organisatie ook heeft, wij ontwikkelen kwalitatieve, aantrekkelijke en vindbare websites gericht op resultaat. Ook kunnen wij online webmodules, applicaties en dashboards maken. Zo zijn bijvoorbeeld complexe berekeningen te vertalen in een calculator, waar uw doelgroep interactief mee aan de slag kan.

APPS

Via tablet of smartphone heeft uw doelgroep altijd toegang tot internet. U wilt uw doelgroep optimaal bedienen. Daar waar een website te kort schiet of u een specifieke boodschap wilt overbrengen, kan een App uitkomst bieden. Wilt u uw laatste nieuws verspreiden, gebruik maken van locatiegegevens van uw klant en on the spot advies geven? Onze ICT-specialisten helpen u graag met een krachtig concept.

Rekentools

Rekentools zijn de perfecte online applicatie om uw doelgroep interactief aan het denken te zetten. Wij kunnen ingewikkelde bedrijfseconomische berekeningen verwerken in een handige rekentool. Een bezoeker van uw website krijgt na het invullen van zijn gegevens een uitkomst die voor hemzelf of voor zijn onderneming van toepassing is. Voor u een ideaal moment om aan deze ondernemer uw producten of diensten te presenteren.

Meer weten over DCA-ICT