DCA | Markt Services
15474
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15474,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Markt Services

Agrarische marktdata die het verschil maken

Leveren van marktinformatie op maat voor de agribusiness

DCA Groep is dè provider van agrarische marktdata voor de (inter)nationale handel en agribusiness. Wij kunnen voor u de prijzen, noteringen, exportcijfers en andere marktinformatie verzorgen aan uw afnemers, leveranciers of leden. U kunt uw eigen selectie samenstellen die wij, desgewenst via white label, aan u leveren.
Maar DCA Markt Services biedt meer. Wij kunnen ook periodieke marktrapporten samenstellen van de door u gekozen markten. U kunt onze unieke DCA Markttrends elke maand ontvangen of periodiek – met uw collega’s een conference call houden met onze marktspecialisten. Met onze marktdata kunt u het verschil maken. Informeer naar de mogelijkheden.

Deze Markt Services kunnen wij u onder meer bieden:

Webdevelopement

Newsfeed marktinformatie

Via het mediakanaal Boerenbusiness.nl, ook onderdeel van DCA Groep, kunnen wij een newsfeed inrichten voor bijvoorbeeld uw eigen website. Hierbij kunt u aangeven welk nieuws uit welke markten u uw bezoekers en klanten onder de aandacht wil brengen. Desgewenst ook de marktanalyses die Boerenbusiness.nl achter een inlogcode heeft staan.

Online Dashboards

DCA kan op de website van uw organisatie of bedrijf een dashboard inrichten waarop de koersen en noteringen van de markten die u kiest worden gevolgd, zowel in cijfers als grafieken. Dit kan zowel een waardevolle dienst zijn voor uw klanten of leden, maar ook eventueel voor uw directe collega’s in een besloten omgeving (intranet). Wij kunnen een dashboard op maat voor u realiseren.

dashboard

Widgets

Een widget is een kleine applicatie waarmee wij op uw website of in een venster op uw desktop de laatste koersen, prijzen en noteringen kunnen weergeven. Dit kan bijvoorbeeld in een vierkant of een langwerpig venster, maar eventueel ook via een ticker tape. Zo blijft u en uw bedrijf of organisatie realtime op de hoogte van de laatste marktbewegingen.

Marktrapportages

DCA kan voor u elke maand een op maat gemaakt marktrapport maken over de ontwikkelingen en tendensen op bijvoorbeeld de granenmarkten (tarwe, korrelmaïs en sojabonen) of per sector (akkerbouw, melkveehouderij, varkenshouderij). Zo bent u in één keer op de hoogte van de voornaamste bewegingen en processen op de agrarische markt. Ideaal voor bedrijven in de agribusiness voor het informeren van hun collega’s, klanten en/of leveranciers.

artikelapajan16[1]
vrijbgtrend

Markttrends

Elke maand levert DCA een compleet overzicht in grafieken van alle relevante markten voor agrarische ondernemers. Meer dan twintig markten: van aardappelen, zuivel, varkens en kippen tot brandstof, energie, kunstmest en rente. U ziet razendsnel de trends in de markt. De DCA Markttrends zijn dan ook ontwikkeld voor ondernemers, handelaren, bedrijven en adviseurs die snel een overzicht willen hebben van de prijsontwikkeling van diverse gewassen en producten.

Conference calls

De meest persoonlijke en interactieve wijze om op de hoogte te worden gebracht van de ontwikkelingen op de agrarische markten is een conference call. Een marktspecialist van DCA praat u en uw collega’s één keer in de maand via een conference call helemaal bij over de markten die u wenst. Ook krijgt u direct antwoord op uw prangende vragen, zodat u direct volledig geïnformeerd beslissingen kunt nemen op de markten.

Mandatory Credit: Photo by OJO Images / Rex Features ( 1293977a )
MODEL RELEASED Business people talking on conference call
VARIOUS