DCA | MultiMedia
15509
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15509,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

MultiMedia

IJzersterk in online media

Het grootste bereik onder agrarische ondernemers en de agribusiness

 

DCA MultiMedia is het online mediabedrijf van DCA Groep. Met de website Boerenbusiness.nl bezit DCA MultiMedia de leidende nieuwswebsite voor agrarische ondernemers en de agribusiness in Nederland. Ook voert het bedrijf de online titels Boerendeal.nl en Grond-markt.nl. DCA MultiMedia heeft met haar websites een groot bereik onder agrarische ondernemers en de agribusiness en is dus de ideale mediapartner in bannering & branding, lead generation, vacatures & employer branding en media inspiration voor het agrarisch bedrijfsleven. Een belangrijk deel van onze informatie wordt opgenomen in onze eigen Boerenbusiness Studio.

Download de Boerenbusiness Mediakit en ontdek onze innovatieve en onderscheidende wijze voor mediaexposure

Boerenbusiness.nl

De nummer 1 website voor agrarische ondernemers. Met ruim 110.000 unieke bezoekers de grootste informatiebron voor de professionele agrarische ondernemer die op zoek is naar marktinformatie over prijzen, handelsbewegingen, economie, financiën, politiek en risicomanagement.  Een deel van de informatie is openbaar, de echte need-to-know marktdata is exclusief toegankelijk voor abonnees.

Dit label van DCA MultiMedia is daarom ook voor u de perfecte plek om uw bedrijf, boodschap, producten en diensten onder de aandacht te brengen. U kunt de sector breed benaderen maar ook heel gespecificeerd de juiste personen bereiken.

Grond-markt.nl

Grond-markt.nl is het platform in de agrarische sector waar vraag en aanbod samengebracht worden. Het actuele aanbod van grond en onroerend goed in de agrarische sector geeft de bezoeker in één oogopslag alle informatie die voor hem belangrijk is. Met een aanbod van meer dan 1.000 objecten is Grond-markt.nl de grootste website van agrarisch onroerend goed in Nederland.

Boerendeal.nl

Boerendeal is de online marktplaats waar bedrijven gratis kunnen adverteren met betrekking tot vraag en aanbod van agrarische en agrarisch aanverwante producten of diensten. Onderhandelingen en transacties vinden rechtstreeks plaats tussen koper en verkoper en dus zonder tussenkomst van Boerendeal. Ook toeleveranciers en agribusiness bedrijven kunnen op Boerendeal hun (web) winkel exclusief promoten of kiezen voor de shop-in-shop mogelijkheden

Studio

Wij beschikken over een professionele studio die wij graag beschikbaar stellen om voor u een video, journaal of interview op maat te maken. Ingericht met een groene wand, professionele apparatuur voor licht en geluid plaatsen wij u in elke gewenste achtergrond. Visuele media is een uitstekende manier om uw bedrijf, producten en/of diensten onder de aandacht te brengen. Wij ondersteunen u daar graag mee. Ook is het mogelijk de studio te huren voor uw eigen productie.