DCA | Onze business
15531
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15531,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Wat doet DCA Groep precies?

DCA Groep richt zich op market consultancy en risicomanagement voor agrarische ondernemers en de agribusiness. De marktspecialisten van DCA zijn op diverse fronten actief in het initiëren en organiseren van marktdata en diensten aan partijen in de agrarische sector. Dat varieert van het samenstellen van noteringen op de agrarische markt, het op een gevarieerde wijze aanbieden van prijzen, noteringen, markttrends en andere marktgegevens aan bedrijven en organisaties tot en met het als broker verzorgen van transacties op de agrarische termijnmarkten. Hier ligt de focus onder meer op het beperken van de risico’s voor een agrarisch ondernemer of agribusiness bedrijf in de markt

Ons team

edwin[1]

Edwin Burgers

Directeur/eigenaar
kees[1]

Kees Maas

Directeur/eigenaar
pieter[1]

Pieter Post

Senior marktanalist
ellen[1]

Ellen Burgers

Administratie

Edwin Burgers

Directeur/eigenaar

Kees Maas

Directeur/eigenaar

Pieter Post

Senior marktanalist

Ellen Burgers

Administratie

Uit welke onderdelen bestaat DCA Groep?

DCA heeft haar activiteiten ondergebracht in drie bedrijven.

DCA Finance

In DCA Finance zijn alle zakelijke activiteiten in de bemiddeling van de transacties op de agrarische termijnmarkten ondergebracht. Een essentieel onderdeel van een gedegen risicomanagement. Hiervoor heeft DCA Finance ook een autorisatie van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

DCA MultiMedia

In DCA MultiMedia zijn alle media activiteiten gebundeld. Hieronder vallen het uitgeven van de websites Boerenbusiness.nl, Boerendeal.nl en Grond-Markt.nl. Bovendien is DCA MultiMedia een productiehuis van mediasolutions voor derden. Net als onderdeel DCA-ICT dat zich richt op het ontwikkelen van websites, rekentools en apps.

DCA Invest

DCA Invest investeert graag met partners in activiteiten die goed bij de strategie en visie van DCA groep passen. We zijn constant op zoek naar nieuwe kansen, interessante ondernemingen en interessante startups die passen bij onze portfolio.