DCA | Risicomanagement
15488
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15488,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Risicomanagement

Risicomanagement

Leveren van marktinformatie op maat voor de agribusiness

DCA Finance is dè Nederlandse specialist in agrarisch risicomanagement.  Als Nederlandse marktleider op de agrarische termijnmarkten (aardappelen, granen, zuivel en varkens) ondersteunt DCA agrarisch ondernemers en de agribusiness in het kopen en verkopen van termijncontracten. Ook ontwikkelen we voor onze klanten op maat gemaakte financiële producten voor het beheersen van risico’s in de agrarische keten, zoals klikcontracten.

Voor ondernemers in granen heeft DCA een unieke online en realtime technische analyse in onder meer tarwe, korrelmaïs en sojabonen, inclusief koersadvies. DCA heeft tevens weercertificaten op de Nederlandse markt geïntroduceerd. Een uniek product, waarmee ondernemers de risico’s van weersextremen kunnen afdekken.

Ontdek het moderne risicomanagement van DCA
Handelen op termijnmarkt

Handelen op termijnmarkt

Wilt u zelf op de termijnmarkt uw prijsrisico’s afdekken? Dan is DCA Finance voor u de perfecte partner

Technische Analyse

Technische Analyse

Met de Technische Analyse van de termijnmarkten voor agrarische grondstoffen kunt u uw aan- en verkoopstrategie optimaliseren.

Weerrisico

Weerrisico

DCA biedt op maat gemaakte weercertificaten die uw bedrijf beschermen tegen financiële risico’s als gevolg van het weer.

Meer weten over risicomanagement door DCA?