DCA | Technische Analyse
15492
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15492,page-child,parent-pageid-15488,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Technische Analyse

Ontdek de Technische Analyse

De ideale manier om koersen grondstoffen te doorgronden

DCA kan voor u en/of uw bedrijf een online technische analyse verzorgen van de termijnmarkten van tarwe, maïs, sojabonen en desgewenst van andere agrarische grondstoffen. U kunt zo live op uw eigen website of intranet de koersen van agrarische grondstoffen naar keuze volgen, zoals bijvoorbeeld tarwe en korrelmaïs op de Matif (Euronext) in Parijs en de koers van sojabonen op de CBoT in Chicago. Maar ook suiker, koolzaad, ruwe olie en de euro/dollar zijn mogelijk. Realtime, inclusief koersadvies. De perfecte tool voor aan- en verkopers van granen.

DCA heeft een dashboard draaien op Boerenbusiness.nl, waar ondernemers met een Boerenbusiness Granen & Grondstof abonnement gebruik van maken. Onderstaand een voorbeeld van het dahsboard.

Het dashboard bestaat onder meer uit een korte technische analyse en een heldere grafiek van het koersverloop. Ook zijn de steunniveaus, weerstandsniveaus en koersdoelen voor de korte en lange termijn zichtbaar. En – voor u belangrijk – verandert het koersadvies? Dan sturen wij u direct een e-mail om u hierop te attenderen.

Meer weten over de DCA Technische Analyse