DCA | Rekening aanvragen
16042
page-template-default,page,page-id-16042,page-child,parent-pageid-15490,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Rekening aanvragen

De agrarische termijnmarkt

Zelf handelen op de termijnmarkt, een stuk eenvoudiger dan u denkt

Wilt u zelf op de termijnmarkt uw prijsrisico’s afdekken voor aardappelen, graan, magere melkpoeder of boter? Dan is DCA Finance voor u de perfecte partner. Als ondernemer neemt u uiteraard zelf uw koop- of verkoopbeslissingen op de termijnmarkt. DCA Finance organiseert evenwel uw handelstransacties. U hoeft enkel naar onze marktspecialisten te bellen om uw orders door te geven, waarna DCA Finance instaat voor de uitvoering.

Vraag uw eigen termijnmarkt rekening aan
Velden met een * zijn verplicht

Om te kunnen handelen op agrarische termijnmarkten kunt u via DCA Finance B.V. (als beleggingsonderneming geregistreerd bij de AFM) gratis online een rekening openen. Voor het aanhouden van de rekening dient u rekening te houden met een jaarlijkse bedrag van ca. € 90,- t.b.v. de kosten die gemaakt worden door De Nederlandse Bank (DNB) en Autoriteit Financiële Markten (AFM) die toezicht houden op de financiële markten.

Om een rekening te openen doorloopt u de volgende stappen:

  1. Vul het contactformulier in
  2. We nemen contact met u op en sturen de benodigde documenten toe
  3. Vul de documenten in en stuur deze retour
  4. Zodra we de documenten hebben ontvangen worden deze gecontroleerd. Na goedkeuring ontvangt u online bericht van het aan u toegekende rekeningnummer.
  5. Aan de slag!