DCA | Speakers en debaters
15507
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15507,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Speakers en debaters

Keynote speaker, dagvoorzitter of discussieleider nodig?

Een inspirende sessie met één van de specialisten van DCA Groep

De marktspecialisten van DCA Groep zijn ook in te huren als key note speaker, dagvoorzitter of discussieleider op uw evenement of bijeenkomst. Wilt u uw klanten, relaties of medewerkers een inspirerende sessie bieden over de agrarische markten, de rente- en kapitaalmarkt of agrarische marketing? Kies dan hier de specialist die het beste hierbij past of bel direct om te reserveren: 0320 – 269 520.

Edwin Burgers

Directeur van DCA Groep

Begenadigd spreker over de agrarische termijnmarkten, risicomanagement en agrarisch ondernemerschap. Specialist in onder meer de markten van fritesaardappelen en zuivel. Kan alles vertellen over agrarische weerinformatie en weerrisicoproducten.

Kees Maas

Directeur van DCA Groep

De landbouwvisionair van Nederland. Hij koppelt bijzondere inzichten over het agrarisch ondernemerschap met het handelen in de financiële wereld. Eigenzinnige mening over de wereldvoedselproblematiek en speculatie. Specialist in agrarische termijnmarkten, risicomanagement en de markt van fritesaardappelen.

Pieter Post

Senior Marktspecialist DCA Groep

Met zijn jarenlange ervaring is hij de onafhankelijke marktspecialist in uien en varkens van agrarisch Nederland. Heeft een heldere visie over het prijsverloop en de handelsontwikkelingen op deze markten. Vormt met zijn analyses en duiding een informatief rustpunt op de soms volatiele agrarische markten.

Edin Mujagic

Marktspecialist rente en monetair econoom

Edin is aan DCA verbonden als specialist op de rentemarkt. Met zijn jarenlange ervaring in de financiële wereld is hij als geen ander in staat de ontwikkelingen in rente bij onder meer de ECB en FED te duiden. En daarbij duidelijk uit te leggen wat de gevolgen van het monetair beleid zijn voor de agrarische ondernemers.

Herma van den Pol

Marktspecialist Melk & Voer bij Boerenbusiness.nl

Herma is de specialist van de zuivelmarkt van Boerenbusiness.nl. Wekelijks analyseert zij voor de bezoekers en abonnees van Boerenbusiness de ontwikkelingen op de Nederlandse, Europese en mondiale zuivelmarkt. De melkprijzen en dus de opbrengsten voor een melkveebedrijf koppelt zij met kennis aan de kostenkant, oftewel de voermarkt (onder meer snijmaïs, fourage) en de mestmarkt (fosfaatrechten).

Peter Pals

Directeur Farmers Funding, specialist financiering

Peter Pals weet alles van bedrijfsfinancieringen en strategisch ondernemen. Peter heeft twintig jaar gewerkt bij Rabobank, onder meer als sectormanager Food&Agri en later in het senior management.  Vanuit deze rollen heeft hij vele ondernemingen, in verscheidende branches, ondersteund en ondersteunt hij vandaag nog steeds bij bedrijfsfinancieringen en alles wat daarbij komt kijken. Bij Farmers Funding bouwt hij deze kennis en kunde verder uit. Daarover houdt Peter u graag op de hoogte.

Masja Pit

Specialist online marketing en media Boerenbusiness.nl

Masja heeft jarenlange ervaring in online en mobile marketing bij  Boerenbusiness.nl. Met haar kennis van de laatste mediatrends kan zij haarfijn de doelgroepen, hun bewegingen online en de redenen daarvan in de agrarische sector analyseren. Wat werkt voor de doelgroep en wat werkt niet? En vooral waarom wel en waarom niet? Praktische tips en voorbeelden uit de praktijk, inclusief het gebruik en uitlezen van resultaten uit Google Analytics.