Online training

`Handelen op de termijnmarkt`

Wat heeft u aan onze trainingen?

Om goed te blijven boeren is het verstandig te blijven kijken naar alle manieren om een goed rendement te behalen en risico's te verlagen. De aardappeltermijnmarkt kan daar een belangrijke rol in spelen. Marktexpert en ervaringsdeskundige Edwin Burgers vertelt graag meer en helpt u op weg om een goede afzetstrategie voor 2022 te vormen. De trainingen zijn na aanmelding direct te volgen en gedurende een jaar te bekijken

Goed! professioneel opgezet en zeer helder beeld!
Erg zinvol, er is mij een hoop meer duidelijk geworden over de voor- en nadelen van de termijnmarkt en hoe ik de koersen moet lezen.
De training was geheel compleet en zeer nuttig.
Gemiddeld geven de deelnemers deze cursus een 8,6
Online

Online basistraining - `Handelen op de termijnmarkt`

Ontdek de wereld van de termijnmarkt en leer hoe u hierop kunt handelen. Deze online basiscursus is uitermate geschikt voor de beginner of als opfriscursus voor wie zich al eerder hierin verdiept heeft. Edwin Burgers helpt u op weg naar een goede afzetstrategie in 2022.

Online

Online training - `Handelen op de termijnmarkt voor gevorderden`

Ontdek de wereld van de termijnmarkt en leer hoe u hierop kunt handelen. Deze online gevorderdencursus is uitermate geschikt voor wie de basis al kent en meer wil weten over strategiën uitezetten. Edwin Burgers leidt de cursus waarbij u tussendoor live vragen kunt stellen.