DCA Invest

DCA Invest is opgericht in 2015 als onderdeel van DCA Groep. DCA Invest is een participatiemaatschappij die deelneming heeft in verschillende ondernemingen. Deze bedrijven moeten passen binnen de beleggingscriteria die DCA Invest stelt voor haar participaties. Deelnemingen kunnen variƫren van startups tot going concerns die direct of indirect toegevoegde waarde hebben voor de werkmaatschappijen binnen de DCA Groep. Daarom investeren wij ook enkel in bedrijven die actief zijn in de agrarische, financiƫle, prijs/data of mediasector. Dit alles met een online drive en visie.

Wij kijken vooral naar de ondernemer in de organisatie en hoe wij met onze verschillende expertises deze organisatie verder kunnen helpen om tot een succesvolle onderneming door te groeien.

Investeringscriteria

DCA Invest richt zich met haar participaties op ondernemingen die actief zijn in de dienstverlening, media, data en (financiële)handel binnen de agrarische sector. De combinatie van kennis, kapitaal en (online) marketingpower laat de participatie het beste tot haar recht komen. Daarbij richten wij ons zowel op startups, als op ondernemingen met een sterke groeistrategie. Wij zijn "hands on" investeerders en kijken sterk naar de ondernemer binnen het bedrijf. Het gaat niet enkel om de hoeveelheid geld, maar ook over het mobiliseren van uitgebreide kennis en ervaring. Dit alles om de onderneming een sterke positie in haar marktsegment te laten verwerven.

Heeft u vragen of wilt u kennismaken met onze experts? Neem contact met ons op.