DCA | Invest
15497
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15497,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Invest

Investeren in online business strategieën

Constant op zoek naar interessante partnerships

DCA Invest investeert graag met partners in activiteiten die goed bij de strategie en visie van DCA groep passen. We zijn constant op zoek naar nieuwe kansen, interessante ondernemingen en interessante startups die passen bij onze portfolio. DCA Invest participeert onder anderen in Farmersfunding. In het verleden hebben we onder meer geïnvesteerd in Dairy Trading Online (DTO).

FarmersFunding


FarmersFunding is uw partner als het gaat om investeringsvraagstukken, bedrijfsovername, het kopen of verkopen van een bedrijf of als de resultaten van uw onderneming achterblijven. Maar FarmersFunding gaat verder. Met het specialisme van jarenlange bancaire en bedrijfskundige ervaring is Farmers Funding uw strategische partner in het opstellen en beoordelen van financieringsvraagstukken. Ook begeleiden wij u in het daadwerkelijk organiseren van de optimale financiering.

Criteria investeringen

Voordat wij ergens in stappen, moet onze potentiële groeibriljant aan een aantal criteria voldoen. Wij investeren enkel in bedrijven die actief zijn in de agrarische media, in de ICT of in financiële (handels)producten met een duidelijke online-strategie. We nemen deel in startups, maar ook in bestaande bedrijven. Ook kan het andersom, dat wij een idee hebben voor een nieuwe activiteit en dat we daar een partner bij zoeken. Goede ideeën of lijkt u DCA Invest een interessante partner?